Leergang: Coachend leidinggeven – start 24 april a.s. (6 lesdagen, intervisie en een eigen coach!)

Wil jij als leidinggevende anno 2018 met je eigen leiderschapsstijl aan de slag? Bijvoorbeeld omdat je ervaart dat je medewerkers om een andere aansturing vragen. Of omdat de organisatie aan het veranderen is, de samenwerking andere vaardigheden van jou en je team vraagt.

Beter en effectiever leidinggeven aan individuen en teams

In de leergang Coachend leidinggeven verken je jouw stijl van leidinggeven en werk je aan je persoonlijk leiderschap. Zo ondersteun je nog beter je medewerkers in het realiseren van hun doelen voor henzelf en de organisatie. Je vergroot je impact van handelen en ontdekt hoe coachingsvaardigheden je hiermee kunnen helpen. Jouw opgaven krijgen context in theorie en directe oefening tijdens de lesdagen onder leiding van ervaren docenten, in intervisie en je wordt gecoacht door een ervaren leidinggevende en coach. De leergang is zowel  voor startende als voor meer ervaren leidinggevenden interessant.

Kosten 
De kosten bedragen € 4.260,- per deelnemer. De kosten zijn inclusief intake, intervisiebegeleiding, een coach, lesmateriaal en verblijfskosten (lunch-koffie/thee). De Leergang begint 24 april 2018 en vindt plaats bij ISVW in Leusden.

Locatie: Landgoed ISVW te Leusden
Startdatum: 24 april

Verkennen of deze opleiding past bij jouw ontwikkeling?
Lees de factsheet op de website van Intercoach en neem contact op met Alice de Haan (programmamanager) op 06- 316 22 529 of Alice.haan@rijksoverheid.nl


Leergang: Stilstaan om verder te gaan – 23 & 24 april
  • Je wil graag dat er iets gaat veranderen  op je werk, maar hoe?
  • Je gaat graag met anderen creatief aan de slag!
  • Je houd van lol maken en van diepgang !
  • Je houdt van films en van verhalen!

Schrijf je dan in voor de tweedaagse Stilstaan om verder  te gaan 23 en 24 april 2018!

Stilstaan om ver te gaan is voor diegenen die op een creatieve wijze met veel beeld en film en wijsheid van collega’s koers willen bepalen. Vragen als: Hoe blijf ik vitaal en gemotiveerd aan het werk?  Hoe vind ik mijn oorspronkelijk passie om voor de overheid te werken terug? Wat wil ik nu echt bereiken en welke inzichten brachten de verschillende levensfases? vormen de basis van een programma waarin deelnemers zichzelf en elkaar opnieuw inspireren.

Kosten
€ 2.350,- (inclusief overnachting en diner). Over de kosten van de opleiding wordt geen BTW in rekening gebracht.

Locatie: Landgoed ISVW te Leusden
Datum: 23 & 24 april
Locatie terugkomdag: BLOOM House of Health te Den Haag
Datum: 29 mei

Ben je geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie in de factsheet. Of bel/mail met Robbert braak (06- 48130252 of Robbert.braak@rijksoverheid.nl ) of Iris Poelert (06-18304121 of iris.poelert@rijksoverheid.nl).