Doe mee!

Word lid van de Vereniging voor OverheidsManagement!

Doe mee!

Word lid van de Vereniging voor OverheidsManagement!

Doe mee!

Word lid van de Vereniging voor OverheidsManagement!

Doe mee!

Word lid van de Vereniging voor OverheidsManagement!

Doe mee!

Word lid van de Vereniging voor OverheidsManagement!

Actief worden in hét netwerk voor overheidsmanagement?

Fijn dat je lid wil worden van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM), hét netwerk van professionals in de publieke sector! De VOM is dé organisatie waarbinnen leidinggevenden en professionals van verschillende overheidsorganisaties elkaar ontmoeten.

De VOM bestaat uit een groep betrokken overheidsmanagers. Wij willen aandacht geven aan het vak van overheidsmanagers. Dat begint met trots zijn op de rol die wij mogen spelen. Om vervolgens aandacht te geven aan de positie en vaardigheden die nodig zijn om een goede overheidsmanager te zijn. Wij zijn geen klassieke belangenbehartiger. De nadruk ligt op het organiseren van reuring, verrassing en innovatie.

De afgelopen jaren organiseerden we diverse activiteiten zoals Reuring!Café’s, OMOOC en platform O. Sinds een paar jaar organiseren wij de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Deze verkiezing, samen met de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar, brengt ons de complete organisatie van de Overheidsawards. In de toekomst gaat de VOM nog veel meer leuke projecten doen, des te meer reden om lid te worden.

Individueel lid

Is jouw organisatie lid? Dan word je gratis lid van de VOM. Zo niet, dan word je voor 35 euro per jaar op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen op het toneel van de overheidsmanagers. Je ontvangt uitnodigingen voor evenementen, krijgt de meest interessante en aansprekende publicaties te lezen én draagt bij aan het vergroten van hét netwerk voor overheidsmanagement.

Organisatie

De VOM fungeert als ontmoetingspunt voor (top) ambtenaren en als platform, initieert discussies over actuele onderwerpen en brengt expertise vanuit alle geledingen van de overheid onder één dak. Als overheidsorganisatie kan je voor 1000 euro per jaar lid worden van de VOM.  Alle medewerkers kunnen onder de koepel van het organisatielidmaatschap individueel lid worden van de VOM.  

Vrienden van de VOM

Vrienden van de VOM zijn consultants die de VOM sponsoren. Werk mee aan vernieuwing in de overheid. De VOM heeft met uiteenlopende organisaties partnerships om het aanbod te vergroten om over grenzen te kijken. Lid worden maakt je werk nog boeiender met frisse bijeenkomsten en voordelen met partnerorganisaties, maar vooral: het brengt je in contact met interessante professionals!

 

Doe mee en draag bij aan onze projecten!