Kom ook naar het WERKcongres, een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, op donderdag 19 maart 2020 in New Babylon in Den Haag. Al meer dan 200 geïnteresseerden schreven zich in. Onder leiding van dagvoorzitter Astrid Feiter worden de nieuwste en belangrijkste resultaten van het WERKonderzoek gepresenteerd door experts. Het WERKonderzoek is een grootschalig onderzoek over werken in en aan overheidsorganisaties en beslaat thema’s als leren en ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid, organisatiecultuur, leiderschap, integriteit en inclusiviteit. 

Maar er is meer: aanverwante onderwerpen krijgen ook een podium. De gemeente Tilburg deelt haar lessen als de winnaar van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Ook worden de eerste resultaten gepresenteerd van het project De top kijkt om: hoe kun je effectief handelen als bewindspersoon of topambtenaar? 

Laat je inspireren door onder andere Ben Tiggelaar (bestseller-auteur en gedragswetenschapper) en Japke-d. Bouma (schrijver van o.a. Survivalgids voor de kantoorjungle en Mag ik even iets tegen je aanhouden). Of participeer in waardevolle deelsessies waarbij voldoende mogelijkheid is om kennis te maken én kennis te delen met vakgenoten en -experts uit alle sectoren. 

Dus, wil jij alles weten over de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Hoe je de inzetbaarheid en mobiliteit van ambtenaren bevordert? En wat overheidsorganisaties kunnen doen om hun prestaties te verbeteren? Meld je dan snel aan voor het WERKcongres op donderdag 19 maart in Den Haag. 

Link naar website voor meer informatie over het programma, de sprekers, deelsessies en om in te schrijven: https://www.werkcongres.nl/ 

Vragen over het WERKcongres?

T: (06) 46 91 23 02 

M: info@werkcongres.nl

Locatie WERKcongres

The Hague Conference Centre (gebouw: New Babylon)

 Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag 

Social media

Twitter: https://twitter.com/werkcongres/ 

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/werkcongres/