OMOOC

 

Inzichten voor een beter openbaar bestuur

OMOOC

Overheidsmanagers, professionals en bestuurders op actuele vraagstukken voeden met inspiratie en verdieping, dat is onze missie.

OMOOC biedt een verfrissende en toegankelijke manier om kijkers kennis tot zich te laten nemen over maatschappelijk relevante onderwerpen binnen de overheid. OMOOC is hét gratis, online cursusplatform dat gericht is op overheidsmanagers en -professionals. OMOOC stimuleert vernieuwing binnen de overheid en doet dat door MOOCS (Massive Online Open Courses) aan te bieden. Elke MOOC heeft betrekking op een relevant overheidsthema en bevat vier tot acht inzichten. Naast een video van een spreker bestaat een inzicht uit artikelen, onderzoeken en gedeelde best én bad practices van jouw collega’s. Laat je inspireren en pas je nieuw verworven kennis direct toe in de praktijk!

Inmiddels zijn er meer dan tien MOOCS gelanceerd die bestaan uit meer dan 70 inzichten en meer dan 80 sprekers, afkomstig uit verschillende overheidslagen, het bedrijfsleven en de wetenschap. De sprekers delen op OMOOC.nl hun inspirerende verhalen.

In twee jaar tijd is OMOOC uitgegroeid tot één van de plekken waar overheidsmanagers, professionals en bestuurders hun inspiratie en verdieping vinden. Inspiratie en verdieping die ze kunnen gebruiken in hun eigen werk, de wereld dichtbij en de maatschappij als geheel. Daar zijn we trots op!

Recente MOOCS