Agenda

European Public Sector Awards | 10 mei

EPSA 2021 is een prestigieuze onderscheiding die voortreffende projecten vanuit het openbaar bestuur binnen Europa erkent. Er zijn drie categorieën waar een project aan mee kan doen: digitaal openbaar bestuur, groen openbaar bestuur, en innovatief openbaar bestuur. Inzendingen kunnen komen vanuit alle Europese overheidsinstanties en alle overheidsniveaus.

Deadline voor inzendingen: 10 mei.
Contact? Emailen kan via dit adres.

Meer info

Een vorige versie van dit bericht gaf aan dat 3 mei de deadline voor inzendingen was; dit is sindsdien verlengt tot 10 mei.

Reuring!Online #4 | Leverde VWS topprestaties? | 25 mei

De coronapandemie vraagt van VWS het uiterste. Het ministerie nam daarom de leiding in het oplossen van een tekort aan beschermingsmiddelen, het opzetten van grootschalig testen en het tegemoetkomen aan de behoefte om iedereen snel te vaccineren. Toch ging dat in de ogen van heel Nederland niet snel genoeg. Wat betekende dat voor het ministerie? Wat voor een immense klus is er door gedreven ambtenaren verricht?

Reuring!Online richt zich op het virtueel samenbrengen van ambtenaren, betrokken burgers, mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Mark Frequin, buitengewoon adviseur Publiek Leiderschap bij de Algemene Bestuursdienst en voorzitter van de VOM, is ook tijdens deze editie onze debatleider. Host is Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van VWS.

Meld je nu aan!
Meer info