Op 3 juni vond het VOM Jaardiner plaats, dit keer in het sfeervolle restaurant De Utrechter in Utrecht. Het thema van de avond was ‘bestuurlijk lef’. Ongeveer 40 gasten waren aanwezig om in een informele setting te netwerken en inspirerende gesprekken te voeren.

Gerard Bakker, voorzitter van de VOM en inspecteur-generaal bij de NVWA, opende de avond met een korte toespraak over zijn idee van bestuurlijk lef. Hij benadrukte het belang van moedige besluitvorming en het nemen van verantwoorde risico’s.

De gasten genoten van een heerlijk diner aan zes gezellig ingerichte tafels. Tijdens het diner werden er niet alleen smakelijke gerechten geserveerd, maar ook waardevolle inzichten en ervaringen uitgewisseld over het thema bestuurlijk lef. Ook werd er door de gasten nagedacht over mogelijke nominaties voor de Overheidsawards.

De avond werd gekenmerkt door open gesprekken en nieuwe inzichten. De levendige discussies aan tafel zorgden voor een geslaagde en leerzame bijeenkomst. We kijken terug op een gezellige en succesvolle avond en hopen dat de gesprekken en inzichten over bestuurlijk lef een vervolg krijgen binnen de verschillende organisaties van onze gasten.